Hop-on hop-off tour in Lissabon met vier bus routes en tram

Boek hier de beste hop-on hop-off tour van Lissabon. Je kan met één ticket vier verschillende bus routes en de beroemde oude tram route doen.

Koop hier jouw tickets voor de hop-on op-off tour met vier routes en tram

De stad ontdekken met een hop-on hop-off tour

Dit is de meest complete hop-on hop-off tour combinatie kaart van Lissabon. Zo kun je het grootste deel van de stad zien met één ticket.

De routes bestaan uit:

  • De Taag tour, langs de rivier van Lissabon, in een open bus. Je kan uitstappen bij het Praça da Figueira (plein van de vijgenboom), Praça de D. Pedro IV (Rossio-plein), Praça dos Restauradores (Restauradores-plein) en de monumenten rondom Belém zoals Torre de Belém en Mosteiro dos Jerónimos.
  • De Olisipo tour gaat langs de oceanrium waar je allerlei soorten dieren kunt bekijken, Museu Nacional do Azulejo (de tegelmuseum) en Museum van Amalia Rodrigues, de grootste Fado-diva.
  • De Belém tour gaat langs de Belém district (voorstad van Lissabon). Je kunt uitstappen bij de Toren de Belém, Museu de Marinha (marine museum), Museu da Electricidade (het elektriciteitsmuseum) en Padrão dos Descobrimentos (monument van de ontdekkingen).
  • De heuvel tramtour gaat langs de wijk Baixa met de Praça do Comércio (Commercieplein), Castelo de São Jorge, klooster van São Vicente de Fora, het uitzichtpunt Miradouro das Portas do Sol, Bairro Alto & Chiado en Jardim da Estrela (Estrelapark).
  • Kasteel tramtour (maart tot en met augustus) gaat langs Castelo de São Jorge aan boord van een historische tram.

Zoals je ziet zijn dit echt veel bezienswaardigheden!

Waarom zou je de bus en tram tour doen

Als je in weinig tijd veel wil zien van de stad dan is een hop-on hop-off tour de ultieme ervaring. Zo minimaliseer je de tijd dat je reist van en naar de verschillende bezienswaardigheden.

Voor wie is het geschikt

De bus en tram tour is geschikt voor alle leeftijden en families. Het is goed voor mensen die snel een totaal beeld willen krijgen van de stad.

Praktische informatie

Hieronder geven we praktische informatie voor de hop-on hop-off tour met vier bus routes en tram:

  • Je kaart is tot 48 uur na het eerste gebruik geldig
  • De Taag tour vertrekt vanaf het plein van de vijgenboom (Praça da Figueira) elke 20 minuten (1 juni tot en met 30 september van 09:00 – 19:00 en 1 oktober tot en met 31 mei van 09:00 – 17:30).
  • De Olisipo tour vertrekt vanaf het plein van de vijgenboom (Praça da Figueira) elke 20 minuten (1 juni tot en met 30 september van 09:15 – 19:15 en 1 oktober tot en met 31 mei van 09:15 – 17:45).
  • De Belém tour vertrekt vanaf Jerónimos elke 45 minuten (1 juni tot en met 30 september van 10:00 – 18:30 en 1 oktober tot en met 31 mei van 10:00 – 16:45).
  • De heuveltramtour tour vertrekt vanaf Praça do Comércio elke 30 minuten (1 juni tot en met 30 september van 09:30 – 19:00 en 1 oktober tot en met 31 mei van 09:30 – 17:30).
Hop-on hop-off tour in Lissabon met vier bus routes en tram