Segway Sightseeingtour in Lissabon inclusief proeverijen

Koop een ticket voor een Segway sightseeingtour in Lissabon met een kleine groep waarbij je ook nog eens lokale Portugese gerechten kunt proeven.

Boek hier tickets voor de Segway sightseeingtour

Uniek en speels ervaring op de Segway

Een Segway is een leuke manier om snel rond te navigeren. De gids begeleidt jouw kleine groep en brengt je langs de lokale bezienswaardigheden zoals Castelo de São Jorge, kathedraal Sé de Lisboa, Sint Antonius kerk van Padua. Bovendien proef je de lekkerste lokale delicatessen zoals ijsjes en gebakjes.

Met een Segway in Lissabon navigeren is net wat anders dan een hop-on hop-off bus tour omdat je zelf je rondreis maakt met een gids in plaats van in een bus zitten. Je hebt met een Segway meer het gevoel dat je onderdeel bent van de stad in plaats van de stad bezichtigen.

Waarom de stad ontdekken met een Segway

Een Segway is snel, speels en de ultieme manier om snel rond te reizen in de stad. De grote heuvels van Lissabon navigeren? Geen probleem. Met de Segway kom je er snel en zonder moeite.

Voor wie is het geschikt

In principe is de Segway sightseeingtour geschikt voor iedereen. Echter, je moet goed kunnen bewegen en kunnen balanceren. Dus als je niet goed kan lopen of bewegen is een Segway niet geschikt.

Praktische informatie

Hieronder geven we praktische informatie voor de Segway sightseeingtour:

  • De vertrekpunt is vlak bij het station Praça do Comércio in het centrum van Lissabon.
  • De Segway sightseeingtour duurt ongeveer 2 uur.
  • De vertrektijd varieert, we raden aan om van te voren te bellen voor het bevestigen van een vertrektijd.
  • Je eindigt op de plek dat je bent vertrokken (vlak bij het station Praça do Comércio).
Segway Sightseeingtour in Lissabon inclusief proeverijen